Anesis este producatorul unei game largi de mobilier contemporan, cu accent pe scaunul de dining , care a devenit reperul companiei. De fapt, numele Anesis vine de la cuvantul grecesc „confort”. Imbinand experienta cu profesionalismul, produsele au un design inovativ si functional, cu un twist artistic si minimalist. Pastrand totusi estetica contemporana, mobilierul poate fi folosit atat pentru spatiile de birouri cat si pentru acasa.  

Scaun dining Zoe

Scaun Zoe

Producator:
Anesis
3.284,40 Lei

Livrare disponibila in 5-6 saptamani

Pentru mai multe detalii legate de dimensiuni, culori si customizari posibile, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@360furniture.ro

Cod: A85

Distribuie:

Scaunele Zoe și Zoya, care se completează în mod ideal, sunt inspirate de scaunul muzical din 1898 al lui Richard Riemerschmid și de dragostea lui pentru măiestrie. Conexiunea părții diagonale face scaunul mai puternic din punct de vedere fizic, dar creează și un ritm vizual puternic de curgere. Părțile scaunului se îmbină unele în altele pentru a crea un cadru de scaun puternic din punct de vedere vizual și literal.

Dimensiune: L 50 x l 60 x H 85 cm
Finisaj: lemn masiv de frasin, tapițerie

Etichete:

Transportul este GRATUIT in toate orasele din Romania pentru comenzile de peste 450 de lei. In cazul in care adresa de destinatie se afla in afara razei de acoperire FanCourier, se va percepe o taxa de kilometri suplimentari, in valoare de 1,1 lei/km.

Pentru comenzi mai mici de 450 de lei, costul transportului este unul fix, in valoare de 19 lei. La acest cost se adauga, daca este cazul, taxa de kilometri suplimentari. Pentru produsele voluminoase se poate opta si pentru transport dedicat 360 Furniture Concept Store, in aceleași conditii ca si în cazul Fan Courier.

In momentul confirmarii comenzii, puteti selecta intervalul orar de livrare impreuna cu un consultant 360 Furniture Concept Store. Citeste mai multe detalii despre transport.

  • Ordin de plata / Transfer bancar - livrarea se face dupa verificarea platii
  • Online cu card bancar securizat de EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)
  • Card de credit. Rate fara dobanda cu cardul Star BT *

* acum poti cumpara mobila in rate, fara nici o dobanda! Ne-am gandit sa venim in ajutorul clientilor nostri si am introdus plata cu cardul de cumparaturi. Poti beneficia de atuul achizitionarii mobilei in rate, daca ai un card Star BT de la Banca Transilvania – 6 rate fara dobanda.

Pe 360Furniture platile sunt simple si sigure multumita certificarilor SSL. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Te asteptam sa ne cunoastem! Ne gasesti pe str. Pictor Constantin Stahi, nr. 11, sector 1, Bucuresti de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00.