Inspiratia pentru crearea bucatariilor vine din studiul atent al pietei si trendurilor, dar si din cererile si sugestiile clientilor. Cucinesse Design inseamna abilitatea de a intelege si interpreta realitatea momentului, descoperirea de noi materiale sau reciclarea celor traditionale si creativitatea si inovatia in gasirea de solutii functionale si inovatoare, totul pentru a asigura un design de excelenta „Made in Italy”.

Bucatarie modulara Mika

Bucatarie Mika

Producator:
Cucinesse

Livrare disponibila in 5-6 saptamani

Pentru mai multe detalii legate de dimensiuni, culori si customizari posibile, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@360furniture.ro

Cod: CU12

Distribuie:

Creativa, dinamica si functionala - acestea sunt caracteristicile principale ale bucatariei Mika. Gratie finisajelor de inalta calitate si culorilor vii din care poate fi realizata, Mika va adauga un plus de stil si personalitate unei bucatarii contemporane. Totodata, fiind creata cu grija, de la alegerea finisajelor pana la perfectionarea lor, acest model de bucatarie garanteaza o buna rezistenta si functionalitate.


Fiind modulara, bucataria Mika se poate realiza in functie de preferinte, ajutandu-va astfel sa transformati spatiul de care dispuneti in cel ideal. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Etichete:

Transportul este GRATUIT in toate orasele din Romania pentru comenzile de peste 450 de lei. In cazul in care adresa de destinatie se afla in afara razei de acoperire FanCourier, se va percepe o taxa de kilometri suplimentari, in valoare de 1,1 lei/km.

Pentru comenzi mai mici de 450 de lei, costul transportului este unul fix, in valoare de 19 lei. La acest cost se adauga, daca este cazul, taxa de kilometri suplimentari. Pentru produsele voluminoase se poate opta si pentru transport dedicat 360 Furniture Concept Store, in aceleași conditii ca si în cazul Fan Courier.

In momentul confirmarii comenzii, puteti selecta intervalul orar de livrare impreuna cu un consultant 360 Furniture Concept Store. Citeste mai multe detalii despre transport.

  • Ordin de plata / Transfer bancar - livrarea se face dupa verificarea platii
  • Online cu card bancar securizat de EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)
  • Card de credit. Rate fara dobanda cu cardul Star BT *

* acum poti cumpara mobila in rate, fara nici o dobanda! Ne-am gandit sa venim in ajutorul clientilor nostri si am introdus plata cu cardul de cumparaturi. Poti beneficia de atuul achizitionarii mobilei in rate, daca ai un card Star BT de la Banca Transilvania – 6 rate fara dobanda.

Pe 360Furniture platile sunt simple si sigure multumita certificarilor SSL. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Te asteptam sa ne cunoastem! Ne gasesti pe str. Pictor Constantin Stahi, nr. 11, sector 1, Bucuresti de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00.