Descopera produsele noastre

360 Furniture Concept Store este un importator si distribuitor de mobila, decoratiuni si accesorii care imbina designul in tendinte si confortul de acasa. In showroom-ul din str. Stahi D. Constantin nr.11 și în magazinul online va asteapta o gama variata de piese semante de designerii unor branduri internationale, de la mobilier si finisaje pana la obiecte de decor, atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru cele exterioare.

Nascut din pasiunea pentru designul de interior, 360 Furniture Concept Store este mai mult decat un magazin de mobila. Este o experienta completa. Showroom-ul si magazinul online se completeaza reciproc, oferind atat posibilitatea unor alegeri variate, simple si rapide, cat si ocazia de a experimenta confortul si calitatea produselor, intr-un spatiu elegant si practic, amenajat ca acasa.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, echipa noastra de profesionisti, va ofera servicii integrate si este alaturi de voi pe parcursul proceselor de consiliere, achizitie si implementare. Astfel, 360 Furniture Concept Store isi lasa amprenta asupra oricarui spatiu, adaptand solutiile in functie de viziunea voastra, planul de amenajare si buget.

Viziunea 360 Furniture Concept Store este sa devenim unul dintre principalii distribuitori de mobila, decoratiuni si accesorii, avand ca obiectiv primar devoltarea de parteneriate durabile cu cei mai de succes arhitecti si designeri de interior din tara.

Misiunea noastra este de a intelege nevoile reale ale fiecarui client, oferind produse care combina calitatea inalta si inovatia cu functionalitatea. Credem cu tarie ca stilul si utilitatea pot coexista perfect si suntem aici pentru a demonstra asta.

Un serviciu complet include inspiratie, consiliere si obtinerea rezultatului dorit! Acestia suntem noi, 360 Furniture Concept Store!